PC Kassa

Välj rätt programvara för din pc kassa

Det första och viktigaste steget till att få din egen pc kassa är att välja lämplig programvara för din verksamhet. Prova på flera olika kostnadsfria demon innan du bestämmer dig. Programvaror för pc-kassor kan kosta flera hundra kronor per månad men att välja rätt system anpassat efter din verksamhet kan vara värt den extra kostnaden.

En PC kassa sköter det mesta åt dig. Den beräknar skatten, tar bort produkten från inventariet och kan lägga in relevant information till redovisningsprogrammet.
Tillbehör till din PC kassa
Till en pc kassa kan du skaffa flera olika tillbehör. Bland annat.. .

Kortläsare: En kortläsare för betalkort är idag i det närmaste ett måste eftersom kunder oftast förväntar sig att det går bra att betala med kort. .

Kassalåda: Du kan köpa en kassalåda som du kan koppla in i datorn. Tänk på placering av kassalådan så att den inte slår in i tangentbordet eller musen när den öppnas. .

Kvittoskrivare: Det finns olika avancerade kvittoskrivare för din PC kassa. Avancerade kvittoskrivare kan skriva ut logotypen är i hög grad anpassningsbara. En känd tillverkare av Kvittoskrivare är bland annat Epson. .

Streckkodsläsare: Nuförtiden är sladdlösa streckkodsläsare de mest populära eftersom de ökar bekvämligheten. .

Vågar: Vågar används för att väga bland annat lösgodis och frukt/grönsaker.